Banyaknya…

Susah rupanya buat master ni…

Ada 16 parameter untuk blood analysis

42 ekor arnab x 4 kali amik darah = 168 sampel…

168 sample x 16 parameter = 2688 results..

Campur results sebelum mula animal trial yang lebih kurang 4+4+3+3+6+21+ yang bakal dapat nanti… =lebih kurang 2800 results

Semuanya hendak dikey in ke dalam excel… SPSS… Dijadikan Graph… Di discuss

Larat ker aku…?

Kalau lah tahu buat master adalah sebanyak ini yang kena buat, baik convert jer terus ke phd kan…?

Tu la sape soh abiskan lelambat animal trial tu…

Padan muka aku…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: